Solidaritat Catalana col·loca Manchón al número 53 de les llistes al Parlament


Temes relacionats

López Tena: 'Només hi ha dues opcions: o la rendició o independència' (21/set/12)


  • Comparteix:

Jordi Manchón / Font: Cedida per Solidaritat

Jordi Manchón / Font: Cedida per Solidaritat

El coordinador local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Jordi Manchón, ocupa el lloc 53 a la llista per Barcelona de la formació a les eleccions del 25 de novembre. Manchón ha estat elegit en les primàries del partit d'aquest diumenge. D'altra banda, la candidata a les municipals Maria Rosa Comellas ha quedat en la 74a posició. La llista l'encapçala l'actual diputat i secretari de Política Institucional de la formació, Alfons López Tena, i el també diputat i secretari general, Uriel Bertran.

El santcugatenc Jordi Manchón ha quedat en 53a posició a les primàries de la formació, que han tingut lloc aquest diumenge, i ha estat escollit d'entre 148 candidats per Barcelona. Manchón s'ha presentat integrat en l'equip Som-hi Vallès, format per Carles Cruz, que ocupa la 38a posició i Sandra Safont, que queda situada en el lloc 42 de la llista. Manchón ha destacat que l'exercici de democràcia interna que ha fet el partit és positiu per SI, però també per a la democràcia del país.

Jordi Manchón

L'exercici que ha fet avui Solidaritat Catalana és un exercici de democràcia. Ho hem fet amb entusiasme i és molt important per a la regeneració del país.


Alfons López Tena ha estat proclamat candidat a la presidència de la Generalitat, perquè ha estat l'únic que ha presentat els 50 avals d'adherits que calien per poder-hi optar. Com a tal, encapçalarà la llista per la demarcació de Barcelona, seguit d'Uriel Bertran, que ha estat l'únic candidat de Barcelona que ha presentat les 25 signatures requerides per optar a ser cap de llista d'una circumscripció. Les llistes de la resta de demarcacions estan encapçalades per Toni Strubell per Girona, Santi Costa per Lleida i Albert Pereira per Tarragona.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.