Arran es presenta a la ciutat amb la CUP com a referent electoral


Temes relacionats

Arran Sant Cugat neix per capitanejar la lluita juvenil per la independència ( 3/jul/12)


  • Comparteix:

Moment de la conferència d'aquest divendres al Casal La Guitza

Moment de la conferència d'aquest divendres al Casal La Guitza

Arran Sant Cugat donarà suport a la CUP en les properes eleccions i es configura com una entitat 'independentista i socialista'. Això ha expressat l'entitat en un acte de presentació aquest divendres al Casal La Guitza, on s'ha definit com una agrupació 'socialista i feminista' que vol aglutinar el jovent català partidari de la independència de Catalunya.

Arran Sant Cugat va néixer el juliol passat fruit de la fusió de Maulets amb la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), on fins ara s'aplegava l'AJSC. Amb l'objectiu de fer difusió de la seva existència, l'entitat s'ha presentat amb una conferència on s'ha definit com un punt de trobada entre els joves independentistes, partidaris del socialisme i de la lluita de gènere. Tot i que l'entitat no es vincula a cap partit polític, un dels seus militants, Jordi Malet, ha explicat que se senten molt identificats amb la CUP i que els donen el seu suport de cara a les eleccions del 25-N.

Jordi Malet

Som la representació del jovent inquiet. L'escenari de les eleccions va paral·lel a nosaltres, però acompanyem la CUP.


L'acte, al qual han assistit una trentena de persones, ha comptat també amb un sopar i un concert a càrrec del grup Dröpools. Mentre a Sant Cugat l'entitat té una quinzena d'afiliats, a àmbit nacional, Arran té presència a 36 comarques i compta amb prop de 600 militants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.