La CUP triplica el suport mínim per concórrer al 25-N


Temes relacionats

Núria Gibert, 13a a la llista de la CUP que finalment concorre a les eleccions (13/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge de l'assemblea nacional de la CUP que se celebrà la setmana passada

Imatge de l'assemblea nacional de la CUP que se celebrà la setmana passada

La CUP ha triplicat el nombre d'avals necessaris per presentar-se a les eleccions i n'ha obtingut prop d'un miler al municipi. Des de la delegació local, el regidor i portaveu del grup municipal de la CUP, Guim Pros, ha definit aquest fet com 'una injecció molt potent' de cara als comicis i ha explicat que el partit ja està engegant motors per encetar la campanya electoral.

La CUP ja disposa de més de 27.000 signatures que avalen la formació per presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre, on concorrerà sota el nom de CUP-Alternativa d'Esquerres. Per tant, el partit supera àmpliament el nombre de firmes necessàries per concórrer als comicis, fet que s'ha rebut amb molta satisfacció des de la delegació local. El regidor i portaveu del grup municipal, Guim Pros, ha expressat el seu agraïment a les persones que els han donat suport i ha afirmat que ja s'estan mobilitzant per encarar la campanya electoral.

Guim Pros

És una injecció molt potent de cara a aquestes setmanes que ens esperen. Ja estem treballant de cara a la campanya.


Finalment, seran tres els representants santcugatencs a les llistes electorals de la CUP. La setmana passada ja es va anunciar que Núria Gibert ocupava el número 13 i Ramon Piqué el 61 per la demarcació de Barcelona. Finalment, la també santcugatenca Alba Johé, que ja va ocupar el número 3 a les llistes municipals en les darreres eleccions, es troba en la posició 38. El partit, que es presenta per primera vegada a uns comicis nacionals, defensa la independència i la transformació social com els pilars bàsics del seu full de ruta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.