ICV denuncia que Lluís Recoder no hagi fet més passos per protegir Collserola


Temes relacionats

Les finances ètiques i la protecció de Collserola es debatran al ple a proposta d'ICV (15/des/11)

Recoder a ICV: 'Sant Cugat és el consistori que més ha treballat per protegir Collserola' (26/oct/10)

L'alcalde demana un esforç a la Generalitat per tancar la protecció de Collserola (24/set/10)

Recoder: 'No aprovar el parc natural de Collserola en aquesta legislatura seria un gran fracàs del tripartit' ( 2/ago/10)

Suport de tots els grups, tret del PP, a les al·legacions al futur parc natural de Collserola (14/gen/10)


  • Comparteix:

Salvador Milà, a la dreta, i Xavier Boix durant la roda de premsa

Salvador Milà, a la dreta, i Xavier Boix durant la roda de premsa

ICV-EUiA critica que l'excalcalde i actual conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, no hagi fet cap pas més en la protecció de la Serra de Collserola en els dos anys dins el govern de la Generalitat. El diputat ecosocialista al Parlament Salvador Milà, que ha visitat aquest dijous Sant Cugat, considera que 'la legislatura més curta de la història' ha estat un 'fracàs' i que CiU ha 'enfonsat' el país.

El copresident d'ICV a Sant Cugat Xavier Boix ha descarregat contra l'exalcalde Lluís Recoder pel que fa a la protecció de la serra de Collserola. Boix critica que Recoder, després d'haver defensat la protecció total d'aquesta zona des de l'alcaldia i quan el tripartit governava, no hagi fet res en els últims dos anys quan sí que era al govern de la Generalitat.

Xavier Boix

Volem recordar les presses que tenia l'antic alcalde Recoder per fer de Collserola parc natural, i dos anys després d'estar al govern ha estat incapaç de fer res.


En paral·lel, el diputat Salvador Milà ha fet balanç dels dos anys de legislatura amb CiU al govern. L'ecosocialista l'ha titllat de 'fracàs' perquè considera que no s'ha avançat en res i que la federació nacionalista és la responsable d''haver enfonsat el país'.

Salvador Milà

Estem davant la legislatura més curta de la història de Catalunya. És la constatació d'un fracàs. No han passat ni 20 mesos i l'atur s'ha incrementat, les finances estan per terrar i l'estat del benestar desmuntat.


Milà ha recordat les 120 propostes que han portat al Parlament durant aquests últims mesos, relacionades amb el Vallès Occidental i Sant Cugat, i ha afegit que no només 'han protestat sinó també han proposat'. L'ecosocialista ha posat com a exemple el procés de suport que han fet a treballadors d'empreses amb problemes com Sharp i la insistència perquè es construís, finalment, la cua de maniobres a l'estació de plaça de Catalunya dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que permetria millorar la seguretat i la freqüència de pas de les línies de tren que passen per la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.