Recoder defensa que la protecció de Collserola segueix endavant


Temes relacionats

ICV denuncia que Lluís Recoder no hagi fet més passos per protegir Collserola (25/oct/12)


  • Comparteix:

Imatge del parc natural de Collserola

Imatge del parc natural de Collserola

L'exalcalde i conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha ratificat aquest diumenge que el procés per regular els usos del parc natural de Collserola segueix endavant. D'aquesta manera, Recoder ha contestat les crítiques d'ICV i del diputat al Parlament Salvador Milà, que l'acusava de no haver fet cap pas més en la protecció de la serra durant els dos anys al capdavant de la conselleria.

L'exalcalde i conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha replicat que el govern està més que mai al costat de la preservació de la serra de Collserola i que la seva protecció té cada dia 'una força legal més gran'.

Lluís Recoder

És un procés que va endavant. Torre Negra està protegida gràcies a Sant Cugat i el govern, i la serra és un espai que cada dia té més força legal.


Precisament, Recoder ha participat aquest diumenge en la celebració dels 25 anys de govern municipal a mans de la federació nacionalista, que s'ha desenvolupat a Collserola. En aquest acte, Recoder ha reiterat l'esforç i l'impuls del consistori per a la protecció de la serra i el seu desenvolupament com a parc natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.