Sam Abrams, Pau Garcia-Milà, Àngels Solé i Pla-Narbona donen suport a Mas


  • Comparteix:

Pau Garcia-Milà / Font: Bananity

Pau Garcia-Milà / Font: Bananity

Els santcugatencs Sam Abrams, Pau Garcia-Milà, Àngels Solé i Josep Pla-Narbona han signat el manifest en què diverses personalitats 'progressistes' donen suport a Artur Mas. Titulat 'Per un estat propi, la cohesió i el progrés social. Manifest de suport al president Mas', el text demana al candidat de CiU que trenqui les barreres entre els partits polítics catalans i aconsegueixi que tots s'apleguin en el projecte per l'estat propi. A la la llista dels adherits destaquen noms com Patrícia Gabancho, Lloll Bertran i Xavier Bru de Sala.

Els signants, com el poeta santcugatenc Sam Abrams, el dissenyador i pintor, Josep Pla-Narbona, el fundador d'EyeOs i Bananity, Pau Garcia-Milà, resident a Valldoreix, i la historiadora, directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat i exregidora de CiU a l'Ajuntament, la valldoreixenca Àngels Solé, recalquen a través del manifest que que no s'oposen a la resta de l'estat espanyol. Amb tot, critiquen 'les regles del joc' i asseguren que només amb un estat propi es pot garantir que Catalunya tingui polítiques socials i de transparència avançades, protegeix la llengua i la cultura pròpies i tingui una administració pública moderna i eficient.

Els adherits al text consideren el moment actual 'històric' per a Catalunya i propugnen un país independent dins la Unió Europea, dialogant, solidària i fraternal amb els ciutadans de l'estat espanyol. L'objectiu és assolir una 'societat catalana lliure, socialment justa i econòmicament pròpera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.