ERC vol un Estat independent per acabar amb les desigualtats socials


  • Comparteix:

ERC dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb dos objectius clars: conservar l'estat del benestar i aconseguir una Catalunya independent. 'Un nou país per a tothom' és el lema de la formació independentista que també s'ha mostrat sensible amb les desigualtats socials, sobretot derivades de la crisi, tot plegat sota la necessitat d'esdevenir un estat independent dins la Unió Europea (UE).

ERC té clar que, després de l'Onze de Setembre, la data del 25-N és un moment 'transcendental' per al conjunt dels catalans. És per això que el partit aposta per lluitar per la igualtat social i per solucionar els problemes que afronten les famílies a causa de la crisi.

Una recepta que, per als republicans, porta el nom d'independència i aquesta, segons el partit, és la realitat que vol una majoria social. La presidenta d'ERC, Mireia Ingla, diu que s'ha demostrat que l'estat plurinacional i el model nacionalista no funcionen i que la solució és assolir l'estat independent.

Mireia Ingla

Considerem fonalmental la independència del país per garantir l'Estat del Benestar i creiem que s'ha de fer dins l'àmbit de la Unió Europea. I ho aconseguirem ben aviat.


L'acte de presentació del cartell d'ERC s'ha fet, com en altres ocasions, a la plaça de la Unió. Hi ha participat la candidata santcugatenca a les llistes republicanes, Maria Vidal, que ocupa el lloc número 33.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.