Fer realitat la independència, objectiu electoral de Solidaritat


Temes relacionats

Declaren il·legals els sobresous aprovats pels presidents del PSC de la Diputació (26/oct/12)

Solidaritat Catalana col·loca Manchón al número 53 de les llistes al Parlament (14/oct/12)


  • Comparteix:

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) arrenca la campanya per a les eleccions catalanes amb el convenciment que és l'única formació independentista que pot treballar al Parlament a favor d'un Estat propi. 'Som garantia d'independència' és el lema i aval d'un partit que vol fixar ja la data per un referèndum sobre la independència i posar punt final, diu, als casos de corrupció que han esquitxat darrerament la classe política.

El número 53 a les llistes de SI, el santcugatenc Jordi Manchón, ha afirmat que el seu ha estat el partit que ha introduït el debat de la independència al si del Parlament. En aquesta línia, Manchón ha expressat que SI treballarà per fer realitat el referèndum sobre la independència al 2014 i per eradicar capítols com el dels sobresous als expresidents de la Diputació de Barcelona.

Jordi Manchón

La justícia ha donat la raó a Solidaritat quan vam denunciar els casos de sobresous a la Diputació i això no ha sortit a la premsa. Tenim un boicot sistemàtic a la premsa nacional.


L'acte d'inici de campanya de Solidaritat s'ha fet al carrer de la Torre, al costat de la muralla del Monestir, on alguns dels membres de la formació han desplegat una llarga pancarta. L'acte no ha comptat amb la presència de l'excoordinadora de SI a Sant Cugat i candidata santcugatenca a les llistes, amb el número 74, Maria Rosa Comellas, present a un altre acte d'inici de la campanya de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.