ERC situa la hisenda pròpia com a primera estructura d'estat a construir


Temes relacionats

ERC vol un Estat independent per acabar amb les desigualtats socials ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

ERC ha muntat un globus aerostàtic per apropar la independència als més petits

ERC ha muntat un globus aerostàtic per apropar la independència als més petits

ERC estableix tres àmbits d'actuació: nacional, estatal i internacional, perquè Catalunya esdevingui un estat independent. Al país l'actuació se centra en la preparació d'un referèndum i la creació del consens necessari per a la creació del nou estat. A àmbit estatal, la iniciativa se centrarà en l'obertura de negociacions amb l'Estat espanyol i en l'esfera internacional els republicans aposten per la creació d'una comissió d'observadors i la celebració d'una gira dels responsables polítics catalans per explicar la nova situació.

ERC assenyala el 2014 com la data per celebrar el referèndum d'autodeterminació. Però la feina, diuen, s'ha de començar a fer l'endemà de les eleccions. La presidenta local republicana, Mireia Ingla, defensa que la seva formació és la més preparada per tirar endavant el procés cap a la independència.

Mireia Ingla

Portem dècades treballant per un objectiu que ara sembla possible. Per això ara ens sentim preparats per presentar un full de ruta cap a la independència.


Els republicans es presenten en aquesta campanya amb el lema 'Un nou país per a tothom', on vinculen l'assoliment de la independència amb el manteniment de l'estat del benestar. En aquest sentit, consideren que una Catalunya independent estaria més preparada per fer front a la crisi econòmica i que, per tant, oferiria més garanties per mantenir els serveis públics.

La formació també ha organitzat aquest divendres una parada informativa per donar a conèixer el projecte independentista amb un gran globus aerostàtic presidit per una estelada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.