Sanglas diu que dividir els catalans per cognoms atempta contra la convivència


Temes relacionats

ERC situa la hisenda pròpia com a primera estructura d'estat a construir ( 9/nov/12)

ERC vol un Estat independent per acabar amb les desigualtats socials ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

El número 6 d'ERC, Marc Sanglas, a la parada del partit a la Festa de Tardor

El número 6 d'ERC, Marc Sanglas, a la parada del partit a la Festa de Tardor

El diputat i número 6 de les llistes d'ERC al Parlament, Marc Sanglas, ha qualificat aquest diumenge de 'terrorífica' la campanya electoral del PP. Per Sanglas, l'estratègia de la por que utilitza el PP quan divideix els catalans per cognoms o orígens atempta contra la convivència del país. Tot i el rebuig del PP, el diputat republicà ha assegurat que Europa donarà suport i reconeixerà Catalunya, i obligarà l'Estat espanyol a convocar un referèndum sobre la independència.

Segons el número 6 de les llistes d'ERC, Marc Sanglas, la campanya del 'terror' del PP, els vols rasants de l'aviació espanyola i la repressió a pesquers catalans per no dur la bandera de l'Estat demostren la pobresa d'arguments dels 'unionistes'.

En aquest sentit, el diputat republicà ha alertat que jugar amb la convivència és 'terrorífic' i atempta contra la cohesió social.

Marc Sanglas

Ens sembla que jugar amb la cohesió social i la convivència és un missatge terrorífic perquè atempta contra la convivència social.


Sanglas també ha assegurat aquest diumenge durant una visita a la delegació local del partit, present a la Festa de Tardor, que Europa no deixarà de banda Catalunya, tot i que l'Estat espanyol ha pressionat a la Comissió Europea perquè es pronunciï en contra de la independència de Catalunya. De fet, Sanglas confia que si el govern espanyol es nega a promoure la consulta sobre la independència, serà Europa la que obligarà l'Estat espanyol a convocar un referèndum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.