Martínez-Sampere veu un error del PSC la gestió de la bombolla immobiliària


Temes relacionats

El PSC proposa un federalisme 'sensat' com alternativa a CiU i PP ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

La número 5 del PSC, Rocío Martínez-Sampere, a la parada del partit a la Fira de Tardor

La número 5 del PSC, Rocío Martínez-Sampere, a la parada del partit a la Fira de Tardor

La número 5 del PSC per Barcelona, Rocío Martínez-Sampere, ha admès aquest diumenge que la seva formació es va equivocar en no fer abans reformes en el seu moment per evitar la problemàtica actual dels desnonaments. D'aquesta manera, la socialista respon els partits que han acusat el PSC d'aturar les seves propostes de reforma de la llei hipotecària, tot i que ha matisat que aquestes iniciatives tenien qüestions 'tècniques'. La diputada també ha reiterat la necessitat de caminar cap a l'estat federal per fer front a la cruïlla on es troba Catalunya i a les retallades de CiU dels serveis públics.

La també diputada al Parlament ha alertat del perill que suposa que Catalunya surti 'trencada' de la crisi, en un moment que, diu, cal abordar també altres qüestions a més del dret a decidir. Qüestions com la promoció econòmica del país i del teixit empresarial i les alternatives a les retallades de CiU, a més de problemàtiques com els desnonaments.

En aquest sentit, la número 5 del PSC per Barcelona, Rocío Martínez-Sampere, ha admès que ha estat un error de la seva formació no impulsar reformes per mitigar els efectes de la bombolla immobiliària.

Rocío Martínez

Segurament ens vam equivocar en no fer reformes per mitigar els efectes de la bombolla immobiliària.


Tot i això, Martínez-Sampere ha indicat que el PSOE ha posat sobre la taula del Congrés una proposta de llei per evitar els desnonaments que vol acordar amb el govern del PP per aturar 'aquest drama humà'. La diputada ha marcat com a primer pas aconseguir una moratòria que aturi les execucions en curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.