Milà demana a Puig que 's'aturi' i no col·labori més en els desnonaments


Temes relacionats

ICV aposta per dedicar més diners públics a fer més polítiques d'ocupació ( 9/nov/12)

El dret a decidir i uns millors drets socials, tret de sortida de la campanya d'ICV-EUiA ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

L'ecosocialista ha acompanyat la formació local durant la Festa de Tardor

L'ecosocialista ha acompanyat la formació local durant la Festa de Tardor

El número 7 de les llistes d'ICV al Parlament, Salvador Milà, insta el conseller d'Interior, Felip Puig, a deixar els Mossos d'Esquadra i els cossos de seguretat al marge dels processos de desnonament. El també diputat ecosocialista ha demanat al conseller que 's'aturi', igual que han fet alguns jutges, i deixi de col·laborar en fer fora la gent de casa seva. Per Milà, el discurs sobiranista de CiU amaga la seva gestió al govern, les retallades i que ha perdonat els impostos als més rics.

Durant una visita a la Festa de Tardor d'aquest diumenge, el diputat ecosocialista ha acusat CiU d'amagar les seves retallades socials rere el discurs sobiranista. Milà ha lamentat que la federació nacionalista no hagi implantat una fiscalitat sobre els grans dipòsits bancaris i les empreses que contaminen, i no hagi perseguit el frau fiscal. Per això, el diputat ha instat la ciutadania a acabar amb les polítiques d'austeritat que, ha dit, han incidit sobre els que 'menys culpa tenen'.

De fet, Milà ha instat el conseller d'Interior, Felip Puig, a posar-se del cantó dels ciutadans i deixar de col·laborar en els processos de desnonament. En aquest sentit, el número 7 a les llistes d'ICV ha demanat que Puig faci com alguns jutges i 's'aturi'.

Salvador Milà

Demanem a Felip Puig que no col·labori més en fer fora la gent de casa seva. Les propostes estan sobre la taula i no hem necessitat que el PP i el PSOE canviïn ara la camisa.


Per al diputat, la majoria al Parlament que defensa el dret a decidir està clara, però amb aquestes eleccions es corre el risc de crear una majoria de dretes més gran que mai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.