ICV critica el 'desmantellament' dels serveis públics


Temes relacionats

Els partits polítics valoren la vaga general a Cugat.cat (14/nov/12)

ICV-EUiA vol que tothom segueixi la vaga (12/nov/12)

Milà demana a Puig que 's'aturi' i no col·labori més en els desnonaments (11/nov/12)

ICV aposta per dedicar més diners públics a fer més polítiques d'ocupació ( 9/nov/12)

El dret a decidir i uns millors drets socials, tret de sortida de la campanya d'ICV-EUiA ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Representants d'ICV-EuiA, amb Laia Ortiz al capdavant, a les portes de l'institut Leonardo Da Vinci

Representants d'ICV-EuiA, amb Laia Ortiz al capdavant, a les portes de l'institut Leonardo Da Vinci

La diputada d'ICV-EUiA al Congrés de Diputats Laia Ortiz ha fet campanya aquest divendres a Sant Cugat, on ha denunciat el 'desmantellament dels serveis públics' que s'ha fet a Catalunya en els últims dos anys. L'ecosocialista ho ha criticat davant l'institut Leonardo Da Vinci, el qual ha posat com a exemple de la poca aposta que ha fet el govern d'Artur Mas per l'educació deixant sense noves infraestructures 'necessàries' equipaments com aquest. La diputada acusa CiU de 'degradar' l'escola pública.

La diputada d'ICV-EUiA al Congrés, Laia Ortiz, ha titllat de 'desastrosa' la política educativa i sanitària de CiU. Per Ortiz retallar en aquests dos camps és greu i recorda que 'té un impacte directe en els ciutadans'. L'ecosocialista ha recordat en roda de premsa la paralització de projectes de nous centres educatius, com l'institut Leonardo Da Vinci de la nostra ciutat, i la manca de professorat que hi ha actualment al país.

Laia Ortiz

Avui el balanç de CiU és desastrós i això té un impacte directe en els ciutadans. En educació no només és que no s'han fet algunes instal·lacions sinó que s'han fet moltes retallades.


Ortiz, que ha estat acompanyada durant l'acte electoral per Joves d'Esquerra Verda de la comarca, ha afegit que el país està 'devastat' i ha posat com exemple els '136.000 nous' aturats que hi ha actualment. Segons la diputada, Catalunya és el país amb els índex de 'desigualtats' més alts de la Unió Europea (UE).

Pel que fa a la sanitat, Ortiz ha assegurat que actualment hi ha 8.000 metges menys en el sistema sanitari i ha criticat no només aquesta davallada de facultatius, sinó també que s'hagin tancat serveis d'urgències i que manquin transports sanitaris per a aquelles persones que ara tenen els Centres d'Atenció Primària més lluny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.