Rigau confirma que el trasllat del Leonardo segueix a l'agenda de CiU


Temes relacionats

CiU comença la campanya desplegant una senyera gegant a la plaça d'Octavià ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

La consellera Rigau ha visitat la nostra ciutat aquest dimarts

La consellera Rigau ha visitat la nostra ciutat aquest dimarts

El projecte de l'institut Leonardo da Vinci segueix present als projectes en educació que CiU té per a la nostra ciutat. Així ho ha afirmat la número 9 a les llistes per CiU i exconsellera, Irene Rigau, en una visita a Sant Cugat aquest dimarts. A més, Rigau ha destacat que el 25-N s'inicia un nou capítol per a la història del país i que algunes zones de Catalunya, com el Vallès, han entès bé la trascendència d'aquestes eleccions.

Alguns dels projectes de CiU en ensenyament al Vallès Occidental i, concretament a Sant Cugat, és augmentar l'èxit escolar a la formació primària i aconseguir que el 85% dels estudiants d'ESO es graduïn i segueixin els seus estudis. La candidata per CiU Irene Rigau ha manifestat que el projecte del trasllat de l'institut Leonardo da Vinci segueix en marxa a l'espera que millorin les condicions pressupostàries.

Irene Rigau

Sant Cugat és una població que no va a menys i hem de mantenir-la viva per tal de que quan hi hagin les disponibilitats pressupostàries es pugui executar.


De cara als comicis, Rigau també ha afirmat que la fortalesa que necessita CiU cal que sigui àmplia per demostrar que té un gran suport de la població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.