Puig diu que els dirigents espanyols tenen por de la força dels catalans


Temes relacionats

Rigau confirma que el trasllat del Leonardo segueix a l'agenda de CiU (20/nov/12)

Els partits polítics valoren la vaga general a Cugat.cat (14/nov/12)

L'eix nacional i la crisi econòmica, principals punts de debat entre els joves (13/nov/12)

El conseller d'Economia critica les retallades imposades per Europa ( 9/nov/12)

CiU comença la campanya desplegant una senyera gegant a la plaça d'Octavià ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Felip Puig, a l'esquerra, i Mercè Conesa fent campanya per Sant Cugat

Felip Puig, a l'esquerra, i Mercè Conesa fent campanya per Sant Cugat

El número 4 a les llistes de CiU per Barcelona, Felip Puig, ha fet campanya aquest dijous a Sant Cugat on ha dit que les últimes declaracions fetes per dirigents del PP i les informacions aparegudes a 'El Mundo' només responen a la 'por' que tenen que el futur no depengui ja d'ells, sinó del poble català. Puig espera que CiU aconsegueixi la majoria absoluta perquè és 'necessària per endegar un procés sòlid', en referència a la creació d'un estat propi.

En roda de premsa prèvia a una visita pel centre de la cituat, Puig ha dit que les estratègies espanyoles per desacreditar Artur Mas i altres dirigents de CiU es fan sense tenir 'ben calibrada la força del poble i de la federació'.

Felip Puig

Totes aquestes estratègies i tàctiques només responen a la por que el futur ja no depèn d'ells i que està a les mans dels catalans. Potser pensen que amb la democràtica s'han equivocat. Però no tenen ben calibrada la força de CiU.


Per Puig, és necessari aconseguir la majoria absolutat, no per ànsia de poder, sinó per necessitat. Segons el representant de CiU, per portar a terme el procés independentista es necessita un govern 'el més sòlid possible'.

Felip Puig

La majoria absoluta creiem que la necessitem, la intuïm i la tenim a prop. És la millor manera per poder endegar aquest procés el més aviat i sòlid possible.


El conseller d'Interior en funcions, Felip Puig, ha visitat el mercadet dels dijous de Sant Cugat, acompanyat per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i altres representants locals de la federació nacionalista per fer campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.