ERC critica les retallades en sanitat i el poc accés al crèdit de les empreses


  • Comparteix:

ERC ha parlat aquest dijous sobre la situació actual del sistema sanitari i de les condicions laborals

ERC ha parlat aquest dijous sobre la situació actual del sistema sanitari i de les condicions laborals

ERC ha afirmat que el model sanitari sense retallades és possible i s'ha mostrat en contra de l'euro per recepta i el copagament ja que, diu, encareix la prestació per als malalts crònics. En un acte de campanya aquest dijous a la Casa de Cultura, els republicans han afegit que cal una actualització del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i millorar l'accés al crèdit de petites i mitjanes empreses.

El membre de la sectorial d'ERC, Josep Maria Sants, ha criticat que si Catalunya segueix amb les retallades imposades per Alemanya, la sanitat d'aquí a cinc anys estarà igual o pitjor. A més, Sants ha explicat que ERC ja té redactat un informe sobre les noves línies mestres del model sanitari per a una Catalunya independent en què s'eliminen els intermediaris i en el qual es demostra que les retallades són innecessàries.

Josep Maria Sants

Podem tenir un model en el qual es demostra que les retallades són absolutament innecessàries. Conseguim un model on es fan les coses ben fetes.


De la seva banda, el membre de la sectorial del Fòrum Sindical d'ERC, Nöel Climent, ha afirmat que cal una modernització del SOC i que el problema del sistema laboral recau en l'accés al crèdit de les petites i mitjanes empreses, de les quals un 94% són organitzacions amb menys de 10 treballadors.

Noël Climent

Aquesta petita empresa ha de ser capaç de treballar col·lectivament i el que s'ha de fer des del govern és facilitar aquesta col·leboració perquè puguin arribar a altres mercats.


ERC tancarà la seva campanya electoral aquest divendres amb un acte a les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.