El PSC recorda la importància d'aquests comicis per mantenir l'estat del benestar


Temes relacionats

David Gutiérrez (PSC): 'Referèndum sí però dins la legalitat' (22/nov/12)

El PSC assegura que Catalunya no té prou motius per marxar d'Espanya (21/nov/12)

Martínez-Sampere veu un error del PSC la gestió de la bombolla immobiliària (11/nov/12)

El PSC proposa un federalisme 'sensat' com alternativa a CiU i PP ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Els membres del PSC local en el darrer acte de campanya a la ciutat

Els membres del PSC local en el darrer acte de campanya a la ciutat

La secció local del PSC ha tancat aquest divendres la campanya electoral a la ciutat recordant que és l'alternativa contra les retallades. En aquest sentit, el número 80 a les llistes del PSC per Barcelona, el santcugatenc David Gutiérrez, ha reiterat la seva aposta per al federalisme com a millor opció per garantir la pau social, un millor finançament i la modernització de les estructures de l'Estat espanyol.

El PSC creu que aquests cominicis són especialment importants, però més enllà de pel debat identitari, per fer front a les retallades executades des dels governs de CiU i del PP. És per això que el número 80 a les llistes del PSC per Barcelona, el santcugatenc David Gutiérrez, ha ubicat la seva formació com a alternativa a les retallades i com a garantia de l'estat del benestar.

David Gutiérrez

Nosaltres ho vam fer i no va funcionar. La nostra experiència ens diu que s'ha de rectificar. Només amb retalles no sortim d'aquesta situació.


Durant el darrer acte de campanya del PSC, el candidat socialista ha situat el federalisme com a millor via per aconseguir la pau social, un millor finançament i modernització de l'Estat. En aquest sentit, ha apostat pel dret a decidir de Catalunya, però amb una consulta feta dins la legalitat.

La secció local del PSC ha sortit al carrer aquest divendres per donar a conèixer el seu projecte, amb una parada informativa ubicada a la plaça de Lluís Millet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.