Un 78% dels santcugatencs han votat en els comicis


Temes relacionats

La participació frega el 63% dels electors fins a les sis de la tarda (25/nov/12)

La participació fins a la una del migdia és del 30'57% a la ciutat (25/nov/12)

La jornada electoral es desenvolupa sense incidents i amb normalitat (25/nov/12)

Els candidats santcugatencs exerceixen el seu vot (25/nov/12)


  • Comparteix:

Un santcugatenc, a punt de votar

Un santcugatenc, a punt de votar

Sant Cugat ha superat la participació electoral de fa dos anys. Un 78,41% dels santcugatencs han votat aquest diumenge, xifra que se situa 7 punts percentuals per sobre de la dada dels darrers comicis nacionals, quan la participació va ser d'un 71,68%. D'aquesta manera, Sant Cugat supera la mitjana catalana, que ha arribat a un 69,56%.

Dels prop de 56.200 santcugatencs que estaven cridats aquest diumenge a les urnes, 44.048 han exercit el seu dret a vot, és a dir un 78,41% del cens electoral. La xifra ha superat la participació dels comicis del 2010 en set punts percentuals i se situa també per sobre dels resultats dels comicis del 2008, on va votar un 67,29% del cens.

Sant Cugat és la ciutat catalana de més de 50.000 habitants amb la participació més alta i supera ciutats com Girona, amb un 72,42% de participació, Badalona, amb un 65,47%, i Terrassa, amb un 69,97%.

A les sis de la tarda ja s'apuntava una elevada participació. A aquella hora un 62,81% dels santcugatencs del cens electoral ja havia votat, el que representava un creixement de gairebé cinc punts en relació amb els comicis del 2010. A la una, la participació també era elevada amb un 30,57%, superant en tres punts percentuals la xifra de les darreres eleccions. Ambdues dades de participació han superat sempre la xifra catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.