Massanés repeteix com a cap de llista de la uaSC a les eleccions municipals


  • Comparteix:

Jaume Massanés, al centre de la imatge, durant la roda de premsa

Jaume Massanés, al centre de la imatge, durant la roda de premsa

Jaume Massanés repetirà com a candidat de la uaSC a l'alcaldia a les eleccions municipals del 2015. El partit es marca com a objectiu aconseguir representació al ple municipal i trencar la majoria absoluta de CiU. La uaSC presentarà una llista electoral amb representants de tots els barris i districtes de la ciutat i pretén confeccionar un programa electoral basat en les propostes dels ciutadans i 300 entitats santcugatenques.

Massanés ha estat elegit per unanimitat com a candidat en una assemblea celebrada amb la trentena de persones que formen part del partit.

La uaSC rebutja les etiquetes de dretes i esquerres i aposta per una política municipalista que treballi per la ciutat i els santcugatencs. Els membres de la uaSC asseguren ser 'ciutadans al servei de ciutadans', en contraposició als polítics que fan política com a un mitjà de vida.

Massanés ha explicat que no es marquen objectius de vots, però assegura que li agradaria aconseguir dos objectius: representació al ple municipal i trencar la majoria absoluta de CiU.

Jaume Massanés

Jo diria dos èxits: aconseguir representació i trencar la majoria absoluta. La majoria absoluta durant 27anys a Sant Cugat ha estat un lastre.


A les eleccions municipals del 2011, les primeres de la uaSC, van aconseguir 597 vots, un 1,97% dels sufragis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.