Josep Puig optarà per tercera vegada a la presidència de l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

CiU proposa Josep Puig per repetir com a presidenciable a Valldoreix (27/oct/14)


  • Comparteix:

Assemblea de CiU, aquest dimarts

Assemblea de CiU, aquest dimarts

Les assemblees de CDC i UDC han ratificat aquest dimarts per aclamació la proposta de candidatura de l'independent Josep Puig com a presidenciable a l'EMD de Valldoreix per als comicis de maig. Per Puig, actual president de l'entitat, serà la tercera vegada que es presenta a les eleccions valldoreixenques amb CiU-Actuem.

Després que CDC i UDC hagin celebrat les seves respectives assemblees ordinàries per acordar la proposta de Josep Puig com a candidat de la federació a les eleccions de Valldoreix, l'assemblea conjunta de CiU ha ratificat la candidatura per aclamació.

Josep Puig i Belman és l'actual president de l'EMD de Valldoreix, per CiU-Actuem, i també és president de l'Agrupació d'EMD de Catalunya (AEMDEC). Puig ha agraït el suport de les dues assemblees i s'ha mostrat disposat a continuar treballant per Valldoreix, en declaracions a Cugat.cat.

Josep Puig

Hem estat treballant bé i fort i amb un equip que en tot moment m'ha donat suport.


Puig ha explicat que està previst un acte públic de presentació de la seva candidatura que tindrà lloc a Valldoreix.

A les últimes municipals, Puig va guanyar a les dues urnes de Valldoreix. Pel que fa a la presidència de l'EMD, l'independent va obtenir el 50'81% dels vots. A la urna de representació de vocals a la junta de veïns, Puig va ampliar la seva majoria absoluta amb sis vocals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.