Jordi Carreras repetirà com a alcaldable del PP a les eleccions del maig


  • Comparteix:

Jordi Carreras en imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

Jordi Carreras en imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

El president del PP de Sant Cugat, Jordi Carreras, repetirà com alcaldable d'aquesta formació a les eleccions municipals del mes de maig, després de ser l'únic candidat de la secció local. La gestora ja ha elevat el seu nom a la direcció provincial del PP, que ha de ratificar aquesta elecció entre gener i febrer.

A falta d'aquesta ratificació i del procés per redactar el programa i fer la llista electoral del partit, Carreras ha avançat a Cugat.cat que alguns dels punts que defensaran són una posició clara en contra de l'independentisme, prioritzar les polítiques de família, rebaixar la pressió fiscal i centrar l'acció municipal en els serveis que necessita la ciutadania.

Carreras, que va aconseguir pel PP 3.792 vots i que van significar el 12'53% del vots i quatre regidors, ha explicat que no es proposa un objectiu concret pel que fa al nombre d'edils, sinó intentar dissenyar un missatge atractiu per aconseguir el major nombre de vots possible.

Jordi Carreras

No ens proposem un objectiu concret. Volem elaborar un missatge prou atractiu per obtenir el màxim possible de vots.


Carreras no considera que la marxa del regidor Bruno de Salvador del PP, per la retirada de la llei del avortament que preparava el PP, els perjudiqui. El president del PP ha explicat que el partit local ha donat prou mostres de la seva defensa del dret a la vida i considera que la millor manera de defensar els no nascuts és seguir treballant dins del partit per poder influir a la vida pública.

Respecte la irrupció de Vox a la ciutat, Carreras s'ha mostrat poc preocupat perquè diu que els vots d'aquest partits són normalment simbòlics. El president popular, malgrat la possibilitat que competeixin per un grup d'electors que pot ser coincident, afirma que els ciutadans comprenen que és 'més útil' concentrar els vots en partits consolidats com el seu.

Jordi Carreras és advocat en exercici i president de la plataforma EsFamilia, dedicada a potenciar les polítiques de benestar social i família del PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.