Els partits polítics marquen els seus objectius per al 2015


  • Comparteix:

Acabar amb la majoria absoluta de CiU és l'objectiu de l'oposició

Acabar amb la majoria absoluta de CiU és l'objectiu de l'oposició

Acabar amb la majoria absoluta de CiU és l'objectiu compartit per totes les formacions de l'oposició per al 2015. Amb la vista posada a les eleccions, CiU es marca el repte de replantejar la vinculació de Sant Cugat amb Barcelona, el PP aposta per un canvi polític a l'equip de govern, el PSC vol acabar amb les 'polítiques d'aparador', ICV-EUiA es proposa derrotar 'la dreta' i la CUP vol fomentar un altre model de ciutat amb més integració i cohesió social. Ho han dit a la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat.cat.

ESCOLTA-HO

Un dels propòsits de CiU per al proper mandat és revalidar la majoria absoluta. El partit també vol replantejar la relació de Sant Cugat amb la resta de ciutats de la comarca, tal com ha dit el tinent d'alcalde de Governació, Francesc Carol.

Francesc Carol

Volem asseure'ns i plantejar-nos cap on va Sant Cugat. És a dir, quina relació té amb altres ciutats de la comarca, la vinculació amb Barcelona i l'encaix de Sant Cugat com a ciutat futura.


Des del PP es marquen el repte d'aconseguir un canvi polític, segons ha explicat el seu portaveu, Jordi Carreras.

Jordi Carreras

És molt sa que hi hagi canvis en segons quines situacions. Veurem a veure què passa.


El regidor del PSC Pere Soler ha explicat que, per al grup municipal, el seu objectiu principal és acabar amb les 'polítiques d'aparador' de l'equip de govern i potenciar 'una ciutat per a les persones'.

Pere Soler

Intentarem passar de la ciutat aparador a una ciutat per a les persones, on la ciutadania se senti còmode i les desigualtats decreixin.


De la seva banda, ICV-EUiA treballarà perquè hi hagi 'un canvi en les majories' amb una candidatura d'esquerres i aconseguir, així, derrotar la dreta, tal com ha dit el membre de la formació Ramón Gutiérrez.

Ramon Gutiérrez

Volem acabar amb la majoria absoluta i permetre una obertura política. També derrotar la dreta.


Per la CUP, el repte del 2015 és fomentar un altre model de ciutat basat en la integració i la cohesió social. El regidor Ignasi Bea ha dit que també volen acabar amb la majoria absoluta de CiU i potenciar un govern que no posi traves a les entitats, sinó que aposti per elles.

Ignasi Bea

Volem combatre la majoria absoluta. Cal desenvolupar un altre model de ciutat, que sigui integrador.


La tertúlia amb els representants polítics municipals té lloc cada dimecres de nou a deu del matí al 91.5 de l'FM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.