Ferran Villaseñor renuncia a ser el candidat del PSC i deixa l'acta de regidor


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor, durant una intervenció al ple

Ferran Villaseñor, durant una intervenció al ple

Ferran Villaseñor no serà el candidat del PSC a les properes eleccions municipals. Villaseñor també renunciarà a l'acta de regidor al ple municipal d'aquest mes. La decisió ja ha estat comunicada a l'executiva local del PSC. Villaseñor no ha volgut fer declaracions a Cugat.cat.

L'excap de llista havia mostrat recentment distanciament respecte la línia oficial del PSC, amb el suport explícit al 9N i la pertinença a Moviment Catalunya, una plataforma sorgida d'una part dels crítics socialistes a punt de constituir-se en partit conjuntament amb Nova Esquerra Catalana.

Candidat ja nomenat
Villaseñor havia estat elegit cap de llista del PSC el març passat en un procés en què només es va presentar la seva candidatura. Villaseñor havia de ser l'alcaldable socialista per segona vegada després de ser-ho al 2011, quan va guanyar les primàries a Jordi Menéndez.

Llicenciat en Ciències Polítiques, Sociologia i Història, i Màster en Gestió Pública, Villaseñor és regidor des de 2007 i va passar a ser portaveu municipal en substitució de Salvador Gausa el 2011. Durant aquests anys, també ha ocupat càrrecs interns de l'agrupació socialista santcugatenca.

El PSC té previst oferir una roda de premsa la setmana que ve per explicar els detalls de la renúncia i el procés que seguirà a partir d'ara per decidir qui encapçala la llista a les municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.