SI replica a ERC que és 'l'hora de sumar' per la independència


Temes relacionats

ERC descarta unir-se a SI en les municipals i iniciarà converses amb MES (31/gen/15)

SI es presenta a les municipals amb Maria Rosa Comellas d'alcaldable (12/des/14)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Maria Rosa Comellas, cap de llista de SI / Foto: SI

Imatge d'arxiu de Maria Rosa Comellas, cap de llista de SI / Foto: SI

L'agrupació local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) lamenta la negativa d'ERC a buscar una unió per a les eleccions municipals i recorda als republicans que 'és l'hora de sumar, no pas de treballar pel projecte polític propi'. Per això, SI assegura que manté converses amb diferents partits polítics locals que es reivindiquen 'independentistes i transformadors' per assolir acords i aconseguir més força als ajuntaments.

L'assemblea d'ERC ha descartat aquest divendres unir-se a Solidaritat Catalana per la Independència en els comicis locals i ha aprovat iniciar les negociacions formals amb Moviment d'Esquerres (MES)

Davant aquesta negativa, l'agrupació local de SI respon en un comunicat que la situació política de Catalunya obliga a 'sumar' per la independència i no pas treballar pel projecte polític propi. En aquest sentit, la formació assegura que està en converses amb forces polítiques municipals que es reivindiquen independentistes i transformadores amb l'objectiu d'aconseguir acords per assolir més força als ajuntaments.

De moment, SI es presentarà a les eleccions municipals amb Maria Rosa Comellas com a alcaldable. Segons SI, el seu projecte municipalista aposta per la participació ciutadana, la regeneració democràtica, la transparència en la gestió, el treball per la independència i la defensa de les polítiques socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.