Soler concorre als comicis per fer que el PSC torni a ser la segona força


Temes relacionats

Villaseñor (PSC) crida a la 'refundació' del partit en un ambient de decepció absoluta (22/mai/11)


  • Comparteix:

Soler, al centre, amb l'equip de campanya

Soler, al centre, amb l'equip de campanya

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, ratificat per aclamació aquest dijous, es presenta a les eleccions municipals amb l'objectiu de convertir el partit en segona força i 'aconseguir el tercer regidor'. Soler, que descarta que la formació s'associï amb cap altre partit, es mostra disposat a trencar la majoria absoluta de CiU i a defensar un projecte de ciutat que defugi el debat nacional i situï el PSC com l''autèntic partit de l'oposició'.

Pere Soler és ja oficialment el cap de llista del PSC-Progrés Municipal per als comicis de maig. El socialista vol treure's l'espina dels 16 vots que, a les anteriors eleccions, van impedir que la formació aconseguís el tercer regidor. Ara, Soler es proposa millorar els resultats i la representació, retornar al PSC la posició de segona força al ple municipal i plantar cara a CiU per evitar una altra majoria absoluta.

Pere Soler

Una de les prioritats és trencar la majoria absoluta de CiU i poder incidir en el futur en la governabilitat de la ciutat.


L'alcaldable, que ha presentat la seva candidatura aquest divendres en roda de premsa, anuncia una oposició 'en positiu' i des del diàleg. En la carrera electoral, ha assegurat que 'molt haurien de canviar les coses' perquè el PSC concorregués amb un altre partit als comicis. El PSC 'anirà sol', diu Soler, després del fracàs de la candidatura per aglutinar les forces d'esquerres de la ciutat.

L'actual regidor ha assegurat que el PSC ha complert més del 50% del seu programa electoral i que, de cara a la nova convocatòria electoral, el partit dissenyarà una campanya amb jornades obertes, visites porta a porta i trobades ciutadanes.

El PSC ha creat un grup de campanya amb membres com l'actual primer secretari, Michael Cáceres, i noms com Vicenç San Francisco, Jose Gallardo i Rafael Pereda. Soler ha apuntat que ara començaran a treballar en el disseny de la llista electoral, tot i que ja avançat que serà un equip renovat i amb 'aire fresc'.

El programa electoral de Soler pivotarà sobre la redistribució justa dels equipaments, l'enfortiment 'real' de la participació i una major sensibilització social. Un programa 'santcugatenc' que, segons Soler, defugirà el debat nacional i apostarà per abordar els problemes que afecten a la ciutadania.

A les anteriors eleccions el PSC va obtenir els pitjors resultats de la seva història amb un 9,1% dels vots i passant de quatre a dos regidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.