El PSC diu que la divisió de les esquerres a Valldoreix donarà la victòria a CiU


Temes relacionats

Valldoreix Decideix obre un procés de primàries per triar presidenciable a l'EMD (28/gen/15)


  • Comparteix:

Valldoreix Decideix no ha comptat amb el PSC

Valldoreix Decideix no ha comptat amb el PSC

El PSC considera que la divisió dels partits d'esquerres en la carrera electoral a Valldoreix donarà la victòria a CiU-Actuem. Aquest és el pronòstic que fan els socialistes que han confirmat que es presentaran a les eleccions a l'EMD. La formació, que busca presidenciable i no descarta contactar amb altres formacions, s'ha mostrat 'dolguda' amb Valldoreix Decideix per no haver comptat amb el PSC a l'hora de dissenyar una candidatura unitària de les esquerres al territori.

El PSC ja ha engegat la maquinària per elegir presidenciable del PSC per a Valldoreix. La formació deixa enrere l'etapa en què va presentar-se a les eleccions amb l'antiga Candidatura de Progrés i Catalanista de Valldoreix, refundada ara sota el nom de Valldoreix Decideix.

Una coalició d'esquerres formada per Veïns i Veïnes Progressistes, ICV, ERC, MES i Procés Constituent, que no ha comptat amb el PSC per tirar endavant el seu projecte al territori. Un fet que no ha agradat als socialistes que s'han mostrat dolguts amb aquesta actitud.

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, ha assegurat que la divisió de les esquerres al territori de cara als comicis donarà la victòria a Josep Puig com a president de l'EMD.

Pere Soler

A ningú se li escapa que s'està provocant que el Puig torni a ser president de l'EMD amb la divisió d'esquerres. Les opcions..., no cal ser matemàtic.


En la mateixa línia s'ha mostrat el primer secretari de la formació, Michael Cáceres, que diu que el PSC 'sempre s'ha mostrat obert' a escoltar i lamenta que Valldoreix Decideix no els convidés a l'última reunió.

El partit es troba immers ara en el procés de trobar un representant i no descarten contactar amb altres formacions o plataformes.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.