Les JERC elegeixen els candidats a la llista d'ERC per a les municipals


Temes relacionats

Èric Gómez s'incorpora als primers llocs de la llista d'ERC per a les municipals (16/oct/14)

Lluc Cahís, nou portaveu de les JERC de Sant Cugat (26/set/14)

Lluc Cahís, nou portaveu de les JERC de Sant Cugat (26/set/14)


  • Comparteix:

Els candidats es ratificaran per assemblea / Foto: JERC

Els candidats es ratificaran per assemblea / Foto: JERC

L'assemblea de les JERC ha elegit les set persones que acompanyaran Èric Gómez a la llista d'ERC a les properes eleccions municipals. Els elegits, que es ratificaran en assemblea divendres que ve, són Alba Gordó, Bernat Monter, Ainhoa Miró, Carles Angaril, David Lerín i Bernat Picornell.

El secretari de Formació i disseny dels programes polítics de les JERC, Èric Gómez, ocuparà un dels cinc primers llocs de la llista d'ERC per als comicis municipals. Gómez ha afirmat a Cugat.cat que les JERC fa una aportació que demostra joventut i experiència en temes de ciutat.

Èric Gómez

Es tracta de set joves vinculats al teixit associatiu local. Estem contents amb la llista perquè finalment són set les persones que s'hi incorporen.


La resta de candidats que proposen les JERC per a la llista són l'exportaveu Alba Gordó; el secretari d'Organització, Bernat Monter; la secretaria de Coordinació Interna, Ainhoa Miró; el militant Carles Angaril; el secretari d'Activisme, David Lerín, i el secretari de Finances, Bernat Picornell.

Les JERC ha incorporat a la llista els membres de l'executiva de la branca jove d'ERC. Els estatuts del partit permeten incorporar un mínim de cinc membres de les JERC a la llista per a les eleccions locals.

A banda dels representants de les JERC, els altres noms de la llista d'ERC que es coneixen són el de la independent Esther Madrona i l'alcaldable Mireia Ingla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.