Set independents més s'incorporaran a les llistes a les municipals d'ERC


Temes relacionats

MES tria ERC per anar junts a les eleccions municipals (20/feb/15)

Les JERC elegeixen els candidats a la llista d'ERC per a les municipals (19/feb/15)

ERC aposta per la política de proximitat per ser alternativa de govern ( 6/jun/14)


  • Comparteix:

Els set independents que s'incorporaran a les llistes

Els set independents que s'incorporaran a les llistes

La llista a les eleccions municipals d'ERC incorporarà set persones independents més. Es tracta de Carme Roca, Francesc Duch, Xavi Ros, Ana Mazorra, Rogeli Pedró, Joan Vallvé i Sílvia Narbona, a més d'Esther Madrona, que ja havia anunciat que se sumava al projecte d'ERC. Els candidats hauran de ser ratificats per la militància en una assemblea aquest divendres.

Amb aquestes incorporacions, ERC vol presentar un projecte transversal format per persones de diferents àmbits de la vida santcugatenca. Tot i la confecció de la llista pròpia d'ERC, la formació està en converses amb Moviment d'Esquerres (MES) per formar una coalició. L'alcaldable d'ERC, Mireia Ingla, ha afirmat que tenen la voluntat d'integrar MES en les llistes d'ERC per establir una alternativa d'esquerres definitiva al govern de CiU.

Mireia Ingla

Al començament ja vam mostrar voluntat d'arribar a un acord. Estic convençuda que hi arribarem i estic convençuda que hi ha prou gent en aquest moviment per donar suport a la nostra llista i en definitiva volem consolidar aquest espai de l'esquerra a Sant Cugat per poder ser una veritable i definitiva alternativa al govern de CiU.


Aquestes són les persones independents que incorporarà la llista d'ERC, una vegada siguin ratificats per la militància en una assemblea, i que se sumen a l'alcaldable i als membres triats per les JERC:

Esther Madrona és publicitària de formació i productora cultural de vocació i formació. És una persona molt vinculada a la vida cultural i associativa de la ciutat. Està involucrada en el Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i la Comissió de Gitanes, i forma part de la Comissió de Carnaval i de La Unió, entre d'altres. Madrona ocuparà un dels primers cinc llocs de la llista d'ERC, com va avançar la formació durant l'anunci de la incorporació de Madrona al projecte.

Carme Roca és administrativa de professió. Ha estat presidenta de la Coordinadora d'AMPA fins aquest dimecres, quan ha dimitit del càrrec per centrar-se en el projecte d'ERC.

Francesc Duch és arquitecte. Va ser president del Club Muntanyenc en el període 2006-2010 i actualment és patró de la fundació de l'entitat.

Xavi Ros és empresari, actual vicepresident del Sant Cugat Esport FC i molt implicat en la vida esportiva local.

Ana Mazorra és directora d'una oficina local de La Caixa i està molt vinculada a les entitats del tercer sector.

Rogeli Pedró és antropòleg, escriptor i activista cultural. Va ser director de Ràdio Sant Cugat entre el 1989 i el 1990.

Joan Vallvé és treballador des de fa molts anys a Cugat.cat, l'antiga Ràdio de Sant Cugat. És un santcugatenc molt vinculat al teatre local amateur i a la vida associativa de Mira-sol.

Sílvia Narbona és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) i actualment treballa a Laboratoris Esteve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.