Dimiteix la presidenta de la Coordinadora d'AMPA, Carme Roca


Temes relacionats

Set independents més s'incorporaran a les llistes a les municipals d'ERC (21/feb/15)


  • Comparteix:

Carme Roca

Carme Roca

La presidenta de la Coordinadora d'AMPA de Sant Cugat, Carme Roca, ha dimitit per la seva implicació com a independent en les llistes d'ERC a les eleccions municipals. Roca admet que encapçalar una entitat com la coordinadora 'no és èticament compatible' amb la participació en un projecte polític. Marina Rius pren el relleu com a presidenta en funcions de la Coordinadora d'AMPA fins a l'assemblea del juny que decidirà el nou responsable.

Carme Roca, que era presidenta de la coordinadora des del juny de l'any passat, ha dimitit aquest dimecres i ho ha anunciat aquest dissabte amb una carta oberta. Roca no veu 'èticament compatible' la seva funció dins la Coordinadora d'AMPA i la seva participació en el projecte polític d'ERC, a causa de 'l'estreta relació que hi ha amb l'àrea corresponent de l'Ajuntament'. En declaracions a Cugat.cat, Roca ha explicat que ha pres aquesta decisió per evitar que la coordinadora es vinculi amb una etiqueta política.

Carme Roca

En el moment que el teu nom va en una llista electoral, encara que sigui com a independent, tot el que hi ha al voltant es pot d'alguna manera etiquetar i el que no voldria és que la Coordinadora d'AMPA portés una etiqueta per la meva decisió.


La coordinadora celebrarà una assemblea el 3 de juny per decidir qui cobrirà la vacant de Roca. De moment, la sotspresidenta, Marina Rius, agafa el relleu com a presidenta en funcions fins a l'assemblea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.