ICV-EUiA pressuposta 'una campanya austera' de 8.400 euros sense crèdits


  • Comparteix:

Ramon Gutiérrez és cap de campanya d'ICV-EUiA

Ramon Gutiérrez és cap de campanya d'ICV-EUiA

8.400 euros és el pressupost amb què treballa ICV-EUiA de cara a la campanya electoral de les eleccions municipals que la formació vol tirar endavant sense demanar cap crèdit. Els ecosocialistes qualifiquen aquests números d'austers i fan una crida a la militància i simpatitzants que vulguin donar un cop de mà perquè facin donacions.

El pressupost és, segons la formació, un 20% menor que a la campanya de fa quatre anys. Dels 8.400 euros pressupostats, 3.400 es destinaran a penjar cartells a un centenar de fanals de la ciutat. El responsable de campanya ecosocialista, Ramon Gutiérrez, ha explicat que els actes seran el pal de paller de la campanya electoral.

Ramon Gutiérrez

La campanya no la plantegem en la quantitat de cartells que col·loquem. El gruix seran actes, taules informatives al carrer, etc.


Aquest pressupost surt dels ingressos del partit fruit de subvencions i quotes dels militants, que sumen 7.000 euros. A més, la formació també ha engegat una via per a les donacions, a través del web Donacions.iniciativa.cat
, amb la qual preveu reunir 1.500 euros més. Aquestes aportacions quedaran registrades a la pàgina web de la formació perquè siguin visibles.

Els números es poden consultar al web de la candidata, Roser Casamitjana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.