Francesc Cardoner es presenta a president de l'EMD de Valldoreix


Temes relacionats

Cardoner impugnarà l'elecció de Puig com a candidat de CiU a Valldoreix ( 1/nov/14)

Cardoner es presenta com a candidat de CiU a l'EMD amb la promesa de finalitzar el projecte iniciat (24/feb/03)


  • Comparteix:

Francesc Cardoner / Foto: Francesc Cardoner

Francesc Cardoner / Foto: Francesc Cardoner

L'expresident de l'EMD de Valldoreix Francesc Cardoner presentarà la seva candidatura per ser de nou el president del govern del territori. Cardoner, militant d'UDC, serà el presidenciable d'una agrupació d'electors al marge dels partits polítics.

Segons Cardoner, es presenta com a presidenciable perquè li 'han demanat' i per mantenir Valldoreix com a 'poble'. De fet, ho farà sota una agrupació d'electors que es donarà a conèixer una vegada estigui registrada, tot i que no optarà a les vocalies. Cardoner assegura que té el suport de més d'un centenar de persones, el mínim necessari per poder formalitzar aquesta agrupació d'electors.

Tot i ser militant d'UDC, la seva candidatura està al marge dels partits polítics i busca, diu Cardoner, canviar la manera de fer política per aconseguir l'entesa entre els partits.

Francesc Cardoner

El que han de fer els partits és entendre's i treballar pel poble.


De fet, Cardoner va impugnar davant la comissió de garanties del partit l'elecció de Josep Puig com a candidat de CiU a la presidència de l'EMD de Valldoreix per la manca d'un procés de presentació de candidatures. De moment, ha explicat Cardoner, la formació no ha respost la seva impugnació. Cardoner va ser candidat de CiU a la presidència de l'EMD de Valldoreix, després d'haver assumit el càrrec durant un any en substitució de Miquel Paraira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.