Garantir els serveis públics i la igualtat, eixos del programa electoral del PSC


  • Comparteix:

Mantenir els serveis públics existents i garantir la igualtat són els eixos sobre els quals pivota el programa electoral del PSC per a les municipals., que ha presentat aquest dimecres les 14 prioritats per als propers quatre anys. Un acte que ha servit per donar a conèixer les persones que tanquen la llista amb cares conegudes com Maria Sansa, Jordi Menéndez, Montserrat Colldeforns, Dolors Renau i Victòria Camps. Segons l'agrupació socialista, aquests noms són 'una representació de l'experiència i la pluralitat del partit'.

Al capdavant del programa electoral, el PSC hi situa la lluita contra les desigualtats, el foment de l'ocupació i la defensa dels drets bàsics, apartat on els socialistes inclouen el dret a l'esport per a tothom. Les polítiques pels joves figuren també entre aquests objectius, àmbit en què els socialistes creuen que cal ampliar ajuts en habitatge i formació.

El model de ciutat necessita 'correccions', segons el cap de llista, Pere Soler, i per això els socialistes consideren que cal convertir Sant Cugat en una ciutat 'útil' pel ciutadà. En aquest sentit, el PSC troba necessari reorganitzar el Pla d'equipaments i racionalitzar la fiscalitat. En l'apartat impositiu, l'aposta socialista passa, entre d'altres mesures, per la reducció de l'Impost de Béns Immobles (IBI).

Per definir el compromís per assolir aquests reptes, el PSC tanca la llista amb noms que han tingut un pes específic dins el socialismes santcugatenc i català. En paraules de l'alcaldable, Pere Soler, són persones que aporten 'experiència i crítica' i que són representatius de la pluralitat del partit i de la ciutat.

Pere Soler

Són gent que ja han fet camí i tenen l'experiència per poder avisar quan et pots equipvocar. A més, aporten diferents sensibilitats al si del socialisme.


El número 20 és per a l'exregidora Maria Sansa i el 21 per a Santi Guillem. L'exalcaldable i exdiputat al Parlament Jordi Menéndez, cap de l'Oficina de l'expresident José Montilla, ocupa el número 22. El 23 i el 24 són per a les exdiputades al Congrés espanyol Montserrat Colldeforns i Dolors Renau, que també va ser eurodiputada i presidenta de la Internacional Socialista de les Dones. La catedràtica en ètica, Premi Ciutat de Sant Cugat i exsenadora del PSC Victòria Camps tanca la llista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.