El programa del PP se centrarà a desvincular Sant Cugat del sobiranisme


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta: Brustenga, Montuenga, Carreras, Benejam i Beneyto

D'esquerra a dreta: Brustenga, Montuenga, Carreras, Benejam i Beneyto

El PP centrarà el seu programa electoral a desvincular l'Ajuntament del procés sobiranista. Els populars acusen el govern municipal de CiU d'utilitzar el consistori com una eina per a la causa independentista i proposen una administració 'al servei de tota la ciutadania'. La formació ha presentat aquest dimarts els cinc primers noms de la seva llista, que anirà encapçalada per Jordi Carreras i Álvaro Benejam, que repeteixen, i que incorpora Ángeles Montuenga, Juan Ramon Brustenga i Francina Beneyto.

El lema de campanya del PP, 'Un Ajuntament de tots al servei de tots', fa al·lusió al que consideren que ha estat un abús i una vulneració de drets dels ciutadans per part de CiU en els últims quatre anys. L'alcaldable dels populars, Jordi Carreras, creu que l'Ajuntament és una institució que ha de cobrir les necessitats dels ciutadans i no defensar un independentisme emparat per 'una part minoritària de la població'.

Jordi Carreras

L'Ajuntament és una institució per donar serveis propers als ciutadans i no per fer bandera de sectarismes a favor de causes, que poden ser més o menys opinables, però que l'Ajuntament no està per això.


Carreras acusa l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el seu govern, d'haver dedicat recursos econòmics, materials i personals a la causa independentista. En aquest sentit, el candidat popular condemna alguns actes com l'adhesió de Sant Cugat a la Associació de Municipis per la Independència (AMI), la col·locació d'una estelada a la plaça de Lluís Millet i el suport a la consulta del 9N.

El PP s'autoproclama com a l'únic partit capaç de defensar la unitat de l'Estat espanyol i fer front a la radicalització sobiranista de CiU. Carreras assegura que votar Conesa és el mateix que votar independència i augura la pèrdua de la majoria absoluta de la federació nacionalista.

Jordi Carreras

Si perden la majoria hi haurà algú que posarà els límits, a CiU. Estem segurs que la perderan, és la sensació que tenim


Les cares noves
Entre els cinc primers noms de la candidatura dels populars hi ha tres cares noves: la comunicadora Ángeles Montuenga (3), que s'incorpora al partit i a la llista electoral; el fins ara assessor del grup municipal del PP, Juan Ramón Brustenga (4), i l'expresidenta de les Noves Generacions Francina Beneyto (5). La regidora popular Maria Dolors Domènech cau de la llista 'per circumstàncies personals'.

Tal com va anunciar al març, el president del PP a la ciutat, Jordi Carreras, repeteix com a cap de llista a les municipals. Ho fa acompanyat per l'actual regidor Álvaro Benejam (2).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.