La uaSC confia en la feina feta com a aval de cara a les eleccions


  • Comparteix:

Els cinc primers membres de la llista de la uaSC

Els cinc primers membres de la llista de la uaSC

La uaSC defensa la feina feta en els darrers quatre anys, tot i no tenir representació al ple municipal. La formació, que aquest dissabte ha sortit al carrer per presentar el seu projecte a la ciutadania, espera que aquesta feina sigui l'aval en els cominicis electorals per aconseguir com a mínim dos regidors.

La uaSC s'ha compromès a seguir treballant de la mateixa manera si aconsegueixen entrar al consistori. L'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés, ha defensat que la formació ha estat al costat de les entitats i associacions, i ha assistit als consells de barri i grups de treball.

Jaume Massanés

El tresor de la uaSC és que vam començar a treballar fa quatre anys i durant aquest temps hem treballat amb associacions, entitats i hem anat a tots els consells de barri. Sense tenir representació hem presentat cinc mocions.


La formació també vol demostrar la seva proximitat amb la ciutadania amb la seva llista electoral, que incorpora persones que procedeixen de diverses zones, districtes i Valldoreix. D'aquesta manera, el número 3 és Francesc Xavier Barbany en representació de Mira-sol i el 3 és Rosa Cubero per Valldoreix. Al número 4, Fernando de Juan representa el barri del centre i al 5 Diana Otero, de les Planes. Pel districte de la Floresta Ramon Obach s'ubica com a número 6 i torna a estar present a la candidatura. També repeteixen Sílvia Serra, Jordi Andreu i Iñaki Rica. El president del Partit dels Pensionistes en Acció, Agustín Soberano, és una altra de les cares noves, assumint el catorzè lloc de la candidatura.

Finalment, la uaSC no presentarà presidenciable a l'EMD de Valldoreix. La uaSC va aconseguir 597 vots a les darreres eleccions, un 1,97% dels sufragis, i no va aconseguir cap regidor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.