ICV-EUiA presenta una candidatura per fer ciutat amb la gent


  • Comparteix:

ICV-EUiA proposa a les eleccions municipals una llista plural i diversa amb l'objectiu de fer la ciutat amb la gent. El lema de la campanya dels ecosocialistes és 'Lluitem. Fem ciutat amb la gent', que engloba les 125 propostes i 20 eixos temàtics del programa electoral. ICV-EUiA, encapçalada per l'alcaldable Roser Casamitjana, vol així guanyar pes al consistori amb l'objectiu d'acabar amb la majoria de CiU i assolir una confluència d'esquerres. La formació ha presentat aquest diumenge els 25 membres de la llista, acompanyats pel secretari general d'ICV, Josep Vendrell.

Acompanyen Roser Casamitjana a la llista, el membre de l'executiva Ramon Gutiérrez com a número 2, l'urbanista valldoreixenc Joan Barba de 3, l'exregidora i expresidenta de la formació Àssun Reyes de 4 i el florestà fundador del Memorial Manuel Vázquez Montalbán, Isidre Marías, de número 5. A la proposta ecosocialista, la meitat dels integrants són independents, provinents de l'associacionisme local i de diversos moviments.

L'objectiu d'aquestes incorporacions, juntament amb els membres d'ICV-EUiA, és sumar persones implicades amb diferents lluites i fer ciutat amb la gent, com defensa el seu lema de campanya. L'alcaldable Roser Casamitjana ha explicat que volen enfortir el grup al consistori per confluir les forces d'esquerra i acabar amb la majoria de CiU.

Roser Casamitjana

M'agradaria que el nostre equip tingués més força per confluir amb la resta de forces d'esquerra per acabar amb la majoria de CiU i fer una ciutat més democràtica, més participativa i més igualitària.


El secretari general d'ICV, Josep Vendrell, ha defensat que es tracta d'una llista formada per gent honesta i compromesa, i d'una proposta encaminada a formar governs municipals que treballin per la igualtat social.

Josep Vendrell

Necessitem govern municipals que posin en primer terme la necessitat d'un rescat social i fer un pas cap a ciutats més verdes i més transparents.


La proposta recupera exregidors com Josep Maria Àngel al número 7 i Joan Balada al número 20. La llista la tanca el membre de MES Josep Maria Balcells com a independent, tot i el pacte entre el seu partit i ERC a Sant Cugat.

La llista d'ICV-EUiA

1. Roser Casamitjana
2. Ramon Gutiérrez
3. Joan Barba
4. Àssun Reyes
5. Isidre Marias
6. Carme Babilon
7. Josep Maria Àngel
8. Montse Español
9. Núria Foj
10. Jaume Rodríguez
11. Àngels Ansoleaga
12. José Carlos Casanovas
13. Aldo Rubert
14. Jesús Àngel Prieto
15. Núria Casas
16. Mariano Aragón
17. Andrea Bosch
18. Josep Maria Fe
19. Clara Andreo
20. Joan Balada
21. Oriol Porta
22. Rosa Maria Udina
23. Bernardino Organero
24. Montse Gifra
25. Josep Maria Balcells

SUPLENTS

S1. Jordi Casas
S2. Conxa Martínez
S3. Joan Calderon

Comicis municipals 2011
A les darreres eleccions, ICV-EUiA va perdre un dels tres regidors que tenia. Els ecosocialistes van obtenir 2.575 paperetes, el que representava un 8'5% dels vots totals, tres punts percentuals per sota dels comicis anteriors. Amb aquest resultats, la formació passava a ser la quarta força política de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.