La uaSC presenta el programa electoral per a les municipals


  • Comparteix:

Un cartell de la uaSC

Un cartell de la uaSC

Alternatives a les residències per a la gent gran, la descentralització en benefici dels districtes, l'ampliació dels efectius de Mossos d'Esquadra, la creació d'agents cívics, l'increment del nombre de contenidors a la ciutat, consensuar el Pla de Mobilitat amb la ciutadania i millorar l'accés a l'habitatge pels joves. Aquestes són algunes de les propostes per aquestes eleccions municipals de la formació un altre Sant Cugat (uaSC), sense presència a l'actual ple.

El partit ha mantingut reunions periòdiques amb consells de barri i amb una vintena d'entitats de la ciutat per elaborar el programa electoral. L'alcaldable de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat a Cugat.cat que el programa que presenten és fruit de la participació ciutadana.

Massanés ha destacat també que una de les mesures més importants que presenten és la creació de la tinència d'alcaldia de descentralització.

Jaume Massanés

Pel que fa a la participació ciutadana, amb la qual ara tothom s'omple la boca, nosaltres fa prop de 20 anys que participem en consells de barri i districte. Pensem que el més important i que suposarà un canvi molt profund, és la creació d'una tinència d'alcaldia de descentralització.


L'alcaldable per la uaSC ha destacat també que vol fomentar les activitats per a joves amb la creació d'un museu perquè puguin exposar les seves creacions. Una altra proposta és dur a terme un conveni amb llars de gent gran perquè joves i persones d'edat avançada, que es puguin valer per ells mateixos, comparteixin pisos. Massanés proposa també la promoció d'habitatges per a joves a través de l'increment del nombre de pisos dedicats a aquest col·lectiu i fomentar la masoveria urbana.

Massanés considera també que hi ha un problema de seguretat ciutadana, sobretot a Floresta, Mira-sol i Valldoreix, on s'han produït robatoris a cases. Al mateix temps, la uaSC considera que el darrer increment d'efectius de la policia local no ha estat suficient. Per això, aposta també per incrementar la policia de barri i demanar a la conselleria d'Interior que s'incrementi el nombre de mossos d'esquadra a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.