Sánchez-Camacho critica Conesa i diu que és 'la portaveu de l'estelada'


  • Comparteix:

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat aquest divendres que Sant Cugat no es mereix la portaveu de CiU a l'Ajuntament i ha dit que l'alcaldessa, Mercè Conesa, és 'la portaveu de l'estelada'. En un fòrum sobre polítiques de família que el partit ha celebrat al STC Hotel Restaurant, Sánchez-Camacho també ha assegurat que Artur Mas 'és un pesat' i li ha demanat que abandoni el procés separatista i les eleccions del 27 de setembre.

En la seva visita a Sant Cugat, la presidenta del PP ha emplaçat Artur Mas a governar per a tots els catalans 'i no només el 20% d'independentistes'. Camacho també ha demanat a Mas i Junqueras 'que s'arreglin entre ells si estan enfadats' i ha assegurat que el president de la Generalitat 'avorreix tothom' sobre si hi haurà o no eleccions el 27S. A més, Camacho s'ha referit a la portaveu de CiU i alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, com 'la portaveu de l'estelada' i ha criticat la seva tasca al capdavant de l'Ajuntament.

Alícia Sánchez-Camacho

Sant Cugat no es mereix la portaveu de CiU, la portaveu de l'estelada. Sant Cugat no vol estelades. Amb les estelades no hi ha millors infraestructures ni equipaments, no es té millor seguretat ni millors polítiques.


La presidenta del PP també ha carregat contra Ciutadans, que ha titllat d'oportunistes i 'el partit de moda'. En aquest sentit, ha apuntat que és una formació 'sense principis ni valors' i que 'improvisa permanentment'. En la seva intervenció, Sánchez-Camacho ha anunciat que presentarà al Parlament un projecte de Llei d'ajuda a les famílies. En aquesta línia, el candidat del PP a l'alcaldia de Sant Cugat, Jordi Carreras, ha subratllat la importància d'impulsar polítiques per a les famílies i ha criticat la política impositiva de l'Ajuntament.

Jordi Carreras

L'Ajuntament podria haver assumit el pes impositiu per descarregar les famílies, però no s'ha fet així. S'ha augmentat l'IBI i s'han reduït les bonificacions a les famílies nombroses, les monoparentals i les famílies amb discapacitats.


Una seixantena de persones ha assistit al fòrum del PP al STC Hotel Restaurant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.