Chacón veu Soler com 'un dels millors candidats' del PSC a Catalunya


  • Comparteix:

La secretària de Relacions Internacionals del PSOE, Carme Chacón, creu que el projecte de ciutat de l'alcaldable del PSC a Sant Cugat, Pere Soler, és el d'algú que està 'compromès, sobretot, amb la gent de Sant Cugat, amb la il·lusió, les ganes i la capacitat d'un dels millors candidats' que els socialistes tenen a Catalunya. L'exministra ho ha dit aquest divendres en una visita a la ciutat en què ha expressat el seu suport a Soler i on ha recorregut l'eix comercial del centre per recollir inquietuds dels botiguers.

Chacón ha explicat que Soler 'sap que a Sant Cugat les desigualtats socials s'han incrementat durant aquest temps de crisi' i, a més, ha destacat les seves preocupacions, lligades a la dels socialistes en els darrers anys: millor educació pública amb la construcció de més escoles i instituts públics; millora dels serveis esportius i de la sanitat. Chacón veu la candidatura de Soler com una de les 'millors' que el PSC té a Catalunya.

Carme Chacón

És una candidatura amb molta experiència. Crec que és un projecte de ciutat d'algú que està compromès sobretot amb la gent de Sant Cugat, amb una il·lusió, unes ganes i una capacitat dels millors candidats que tenim a Catalunya.


D'altra banda, Chacón ha remarcat que al país hi ha 'alcaldes i alcaldesses més preocupats per altres coses que per les seves ciutats', mentre que Soler no treballa en aquesta línia, ha dit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.