ICV-EUiA creu que Sant Cugat ha de donar més impuls a l'economia social


  • Comparteix:

ICV-EUiA ha presentat les seves propostes en matèria d'ocupació

ICV-EUiA ha presentat les seves propostes en matèria d'ocupació

ICV-EUiA aposta per l'economia social i cooperativa com a motor de la recuperació econòmica i foment de l'ocupació a la ciutat. La formació ha presentat aquest dimarts les seves propostes en l'àmbit laboral amb la presència de la diputada al Parlament Laura Massana, que ha situat la recuperació de l'estat del benestar com la reivindicació d'aquest Primer de Maig.

El comerç local, la reindustrialització i el foment de l'economia social són els eixos que treballarà el partit ecosocialista per crear llocs de treball a la ciutat. En aquest últim apartat, ICV-EUiA aplaudeix la feina feta per l'equip de govern però creu que encara cal fer més per apostar de veritat, diu, per aquest model de ciutat cooperativa.

El número 2 a la llista ecosocialista, Ramon Gutiérrez, creu que cal canviar el focus de l'emprenedoria. Gutiérrez aposta per impulsar-la en clau col·lectiva perquè s'adapta més a les necessitats dels santcugatencs.

Ramon Gutiérrez

El títol de ciutat cooperativa cal ser-ho de veritat. No creiem en el discurs simple de l'emprenedoria capitalista, individualista, Creiem en l'emprenedoria col·lectiva.


La diputada Laura Massana ha recalcat la necessitat que l'economia giri cap a la sostenibilitat i referma la intenció del partit per impulsar una aposta econòmica on la cultura i el tercer sector siguin un dels motors. L'ecosocialista creu que aquesta és la via per crear llocs de treball i reforçar l'economia del país.

Laura Massana

Qui se'n surt és qui aposta per un canvi de model. Un model on l'educació, la cultura i la salut siguin tractors de l'economia.


Aquestes declaracions s'han fet a les portes de la commemoració del Primer de Maig, Dia del Treballador, aquest divendres i la formació ho ha aprofitat per reprovar els efectes de la reforma laboral aprovada pel govern de Rajoy amb el suport de CiU, com ha recordat ICV-EUiA. En aquest sentit, Massana ha assenyalat aquesta data per reivindicar els 'drets perduts'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.