Què proposen els partits de Sant Cugat en Esports per al proper mandat?


  • Comparteix:

Els partits expliquen què faran per millor el món esportiu local

Els partits expliquen què faran per millor el món esportiu local

El diàleg entre els clubs i l'Ajuntament, els equipaments esportius i l'esport de base centren les principals propostes dels partits per al proper mandat. Els 10 alcaldables han explicat a Cugat.cat què farien en aquest àmbit si governessin la ciutat.



CiU
L'alcaldable de la federació, Mercè Conesa, assegura que cal fer un pas endavant en equipaments esportius, amb la construcció del PAV3 a la Guinardera i d'un pavelló al Leonardo da Vinci. Una de les propostes de CiU per a aquest àmbit és instal·lar un 'bike park' a Volpelleres.

PP
El cap de llista popular, Jordi Carreras, proposa canviar la política de preus públics en el món de l'esport santcugatenc. Carreras també defensa millores en els equipaments esportius de la ciutat.

PSC
El candidat socialista, Pere Soler, és partidari de garantir l'accés universal al món de l'esport. Soler també defensa replantejar-se i actualitzar el pla d'equipaments esportius de Sant Cugat, perquè ja no serveix.

ICV-EUiA
L'alcaldable d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, defensa facilitar l'accés a l'esport a tota la ciutadania i protegir les entitats d'esport de base. Casamitjana creu que cal replantejar-se la construcció del pavelló de la Guinardera i que és preferible renovar instal·lacions ja construïdes.

CUP-PC
La cap de llista de la CUP-PC, Núria Gibert, defensa donar més suport a les entitats esportives i millorar la interlocució amb l'Ajuntament. Gibert proposa recuperar competències de l'Oficina Municipal d'Esport per garantir propostes esportives a tots els centres escolars.

ERC
La número 1 de la llista d'ERC-MES, Mireia Ingla, creu que l'Ajuntament ha d'escoltar més els clubs esportius. La republicana proposa que les entitats que fan servir els equipaments esportius municipals també els puguin usar en períodes de vacances per muntar iniciatives i aconseguir ingressos.

C's
L'alcaldable de C's, Aldo Ciprián, lamenta que al Consell d'Esports no hi estiguin representades totes les associacions esportives de Sant Cugat. Segons Ciprián, cal potenciar-ne la representativitat per millorar el seu rol d'interlocutor del món esportiu amb el consistori.

uaSC
El candidat de la uaSC, Jaume Massanés, defensa que tots els estaments del món esportiu treballin conjuntament en un pla d'infraestructures de cara al 2020. Massanés també és partidari de la construcció d'un complex esportiu a Mira-sol per donar servei a aquest districte i Can Mates.

SI
La número 1 de SI, Maria Rosa Comellas, es compromet a impulsar l'esport de base a tots els barris. Comellas també proposa que la regidoria d'Esports treballi amb altres regidories per generar programes del món esportiu relacionats amb la salut i la ciutadania.

VOX-FiV
El cap de llista de VOX-FiV, Ignacio Garriga, assegura que molts clubs de Sant Cugat no tenen el suport del consistori i promet ajudar-los. Garriga afegeix que cal un pla de renovació de les instal·lacions esportives del municipi que estan en 'pèssimes condicions'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.