Iceta creu que Pere Soler serà 'la gran sorpresa' a les eleccions municipals


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, està convençut que l'alcaldable del partit a la ciutat, Pere Soler, serà 'la gran sorpresa' a les eleccions del 24 de maig. Iceta ho ha dit a la presentació de la candidatura socialista aquest dimarts al Celler Modernista, on també ha expressat 'l'esperança' del PSC de ser 'una força decisiva' a Sant Cugat. Per la seva banda, Soler s'ha mostrat orgullós de no haver 'buscat a fora', sinó 'dins la ciutat' els membres de l'equip que configuren la seva candidatura, en al·lusió a la presència de gent que no viu a Sant Cugat a altres llistes electorals.

Durant la trobada, a la qual han assistit gairebé 100 persones, Iceta ha assegurat que 'posa les dos mans i el coll' per 'l'honestedat' de Soler, a l'hora que ha remarcat valors del partit presents al programa de l'agrupació local com 'la transparència, l'eficàcia i l'eficiència', així com la defensa dels serveis públics. El primer secretari socialista creu que la candidatura santcugatenca pot ser 'la gran sorpresa' de la cita electoral.

Miquel Iceta

Tenim l'esperança de ser una força decisiva a Sant Cugat. Molta gent ha especulat molt sobre quin serà el resultat del PSC i crec que la gran sorpresa el 24 de maig serà Pere Soler.


Per la seva banda, l'alcaldable del PSC, Pere Soler, s'ha mostrat molt satisfet de l'equip que configura la candidatura socialista, tot remarcant la implicació dels seus membres en la ciutat i en les entitats.

Pere Soler

No hem hagut de buscar gent a fora, senzillament hem hagut de mirar a casa: persones que participen de moltes entitats, que formen part dels barris i districtes i que tenen un compromís amb el socialisme.


L'acte ha estat amenitzat per la música del cantant Raúl Pulido i del grup Esquerda i ha tingut la presència de l'expresidenta de l'EMD de Valldoreix Montserrat Turu i l'exalcalde Àngel Casas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.