SI creu que la construcció de la independència comença pels ajuntaments


  • Comparteix:

SI ha celebrat l'acte a la Casa de Cultura

SI ha celebrat l'acte a la Casa de Cultura

Solidaritat per la Independència (SI) veu els ajuntaments com el primer esglaó cap a la independència i proposa la remodelació del model d'administració local per 'apropar les institucions al ciutadà'. Els independentistes recorden que el finançament municipal està 'ofegat' per l'espoli fiscal i les lleis espanyoles i per això defensen la necessitat d'un estat propi per garantir el funcionament dels consistoris.

La cap de llista de SI, Maria Rosa Comellas, ha assegurat que els ajuntaments necessiten la independència per recuperar la seva capacitat inversora i no quedar com a simples gestors dels municipis. Ho ha dit en un acte aquest dijous previ a l'inici de la campanya electoral.

Maria Rosa Comellas

Apostem per la independència perquè els ajuntaments puguin fer inversions. Si entrem a l'Ajuntament farem mesures per millorar el finançament i impulsar la independència.


L'ampliació de competències, l'increment de la participació ciutadana i la proximitat amb el ciutadà són els grans eixos de les propostes de SI en l'àmbit municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.