Corbacho defensa el PSC com la candidatura contra les desigualtats socials


  • Comparteix:

L'exministre ha visitat aquest dissabte Sant Cugat

L'exministre ha visitat aquest dissabte Sant Cugat

El diputat socialista Celestino Corbacho assegura que la candidatura del PSC és un compromís amb la gent desfavorida i contra les retallades. El també exalcalde de l'Hospitalet de Llobregat i exministre, que aquest dissabte ha visitat Sant Cugat per donar suport al candidat del PSC, Pere Soler, ha defensat el projecte 'singular' socialista, basat, diu, en la realitat de cada ciutat i en posar fre als intents per acabar amb l'estat del benestar.

Corbacho ha explicat que el projecte del PSC per a les eleccions municipals està pensat 'en clau local', ja que presenta projectes concrets segons les diferents realitats de cada municipi. Tot i l'especificitat de cada municipi, Corbacho ha dit que el tret comú de totes les candidatures socialistes és la lluita contra les desigualtats.

En aquest sentit, Corbacho ha defensat la candidatura de Soler, que com a representant socialista té un compromís amb 'la gent que està pitjor i els barris que estan pitjor'. Un compromís local amb la gent desfavorida i amb posar fre a les retallades, ha assegurat el diputat socialista.

Celestino Corbacho

Té un compromís amb la gent menys afavorida i amb posar fre a la política que està acabant amb els serveis socials, la sanitat i l'educació. Com a mínim es pot protestar.


Corbacho confia en què el PSC obtindrà a les eleccions municipals un millor resultat que el que marquen algunes enquestes d'intenció de vot, com ja van apuntar altres dirigents socialistes que han visitat Sant Cugat per acompanyar Pere Soler com la secretària de Relacions Internacionals del PSOE, Carme Chacón, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.