ERC-MES proposa un pla de reforma per als barris del Monestir i Sant Francesc


Temes relacionats

ERC-MES presenta una llista electoral plural i 'al servei de la república catalana' (29/abr/15)

L'exalcaldable del PSC, Ferran Villaseñor, número 2 d'ERC i MES a les municipals (25/feb/15)


  • Comparteix:

La candidatura ha presentat les seves propostes per al barri aquest diumenge / Foto: ERC-MES

La candidatura ha presentat les seves propostes per al barri aquest diumenge / Foto: ERC-MES

La coalició d'ERC-MES proposa l'impuls d'un pla de reforma integral per als barris del Monestir i Sant Francesc. Aquesta proposta electoral, que la candidatura ha presentat aquest diumenge, es complementa amb la implantació d'un Centre d'Atenció Primària (CAP) a la zona, la dinamització dels barris i la cobertura de les pistes de Sant Francesc, entre d'altres.

ERC-MES es compromet a eradicar les diferències que pateixen els barris del Monestir i Sant Francesc respecte a altres zones, com per exemple la del centre. La seva alcaldable, Mireia Ingla, ha defensat la necessitat de fer inversions en aquest àmbit del municipi.

Mireia Ingla

Cal tornar a plantejar-se fer una sèrie d'inversions. Han passat els anys i hi ha coses que s'han de tenir en compte.


Per això la coalició ha presentat les seves propostes electorals per aquest entorn, que opten, entre d'altres, per una actualització dels equipaments i de l'espai públic. Això inclou habilitar aparcament públic per al veïnat i comercial, l'eliminació del cablejat aeri, la instal·lació del clavegueram necessari a l'avinguda de Cerdanyola, posar solució a les males olors dels contenidors soterrats, cobrir les pistes de Sant Francesc i promoure la creació d'un CAP a la zona.

ERC-MES també proposa corregir l'IBI amb una revisió cadastral i la implantació de subvencions per a les persones amb menys ingressos i aquelles que posin en marxa nous comerços. A més, es comprometen a activar la policia de barri, transformar els consells de barri en vinculants i dinamitzar l'entorn amb activitats lúdiques, culturals i comercials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.