La CUP-PC proposa la construcció d'un refugi municipal d'animals


  • Comparteix:

La CUP-PC proposa crear un refugi municipal d'habitants / Foto: ACN

La CUP-PC proposa crear un refugi municipal d'habitants / Foto: ACN

La CUP-PC proposa al seu programa la construcció d'un refugi municipal d'animals i permetre la seva entrada a tots els habitatges de Promusa i al transport públic. La coalició ha presentat les línies del seu programa pel que fa als drets dels animals, en què també expliquen que volen crear un espai al web de l'Ajuntament on s'abordi aquest tema.

La CUP-PC també s'oposa al sacrifici d'animals i als espectacles amb maltractament, de la mateixa manera que vol donar suport a les entitats protectores institucionals de sensibilització ciutadana i promoure l'adopció d'animals en lloc de comprar-los.

L'alcaldable de la formació, Núria Gibert, creu que el fet que Sant Cugat es trobi a un entorn privilegiat com el de la serra de Collserola fa ser 'molt més sensible i molt més responsables' amb l'entorn, tant l'animal com el forestal.

Núria Gibert

El que defensem són els drets dels animals, que és una cosa universal. El fet d'estar a un entorn privilegiat com la serra de Collserola ens fa ser molt més responsables amb l'entorn tant forestal com animal.


La redacció de les propostes pels drets dels animals de la CUP-PC és fruit de converses entre la coalició i persones lligades a associacions animalistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.