Urtasun vol una ICV-EUiA forta a Sant Cugat per lluitar contra les desigualtats


  • Comparteix:

L'eurodiputat d'ICV-EUiA Ernest Urtasun creu que Sant Cugat necessita una presència important del seu partit perquè l'Ajuntament desenvolupi polítiques socials que lluitin contra les desigualtats. Urtasun ho ha dit aquest dimarts en l'acte de presentació del manifest de suport a la candidatura dels ecosocialistes.

El document està signat per gairebé una cinquantena de santcugatencs, com els historiadors Borja de Riquer i Domènec Miquel, la directora de la UniPau, Neus Sotomayor, la directora teatral Dolors Vilarasau i els membres de MES Àlvar Roda, Joan Gaya i Josep Maria Balcells, que tanca la llista. Els membres de MES hi donen suport tot i la coalició entre el seu partit i ERC a Sant Cugat.

El manifest defensa una major articulació urbana i per la supressió de la pobresa i les situacions de risc d'exclusió social. En aquest sentit, l'eurodiputat Ernest Urtasun, malgrat no signar el document per no ser santcugatenc, creu que a Sant Cugat cal una força important d'ICV-EUiA perquè posi les polítiques socials 'al centre'.

Ernest Urtasun

A Sant Cugat fa falta que hi hagi una força important d'ICV-EUiA perquè es posin les polítiques socials al centre, perquè l'Ajuntament desenvolupi polítiques contra la desigualtat.


Urtasun també ha posat en valor la candidatura ecosocialista encapçalada per Roser Casamitjana, que ha subrallat que la seva llista electoral estigui formada per 'gent corrent, honesta i treballadora'. L'alcaldable ha explicat que vol que la seva formació entri 'amb força' i que amb altres partits d'esquerra puguin dur a terme el programa.

Roser Casamitjana

Som una candidatura de gent corrent, honesta, treballadora que volem servir la ciutat. Volem entrar amb força, que entrin altres forces d'esquerra i tots plegats portar a terme aquest programa.


El manifest està signat per gairebé una cinquantena de persones lligades a la vida social i cultural de la ciutat i està obert a més adhesions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.