Els cercles de Podem a Sant Cugat demanen el vot per la CUP-PC


  • Comparteix:

Un dels cercles de Podem és el del centre de Sant Cugat

Un dels cercles de Podem és el del centre de Sant Cugat

Els cercles de Podem de Sant Cugat demanen el vot per la CUP-Procés Constituent en les eleccions municipals. D'aquesta manera, es desmarquen del comunicat enviat pel secretari general de Podem a la ciutat, Antonio Roa, que instava a votar 'formacions d'esquerres trencadores', sense especificar-ne cap. Els cercles del partit a la ciutat demanen la dimissió de Roa per haver enviat el comunicat sense el consens de les bases del partit.

Els cercles de la Floresta, Mira-sol i del centre de Sant Cugat asseguren que el comunicat de Roa es tracta d'una acció unilateral que no va ser consensuada i que era una proposta a debatre. En aquest debat, s'havia de valorar la possibilitat de donar suport a la candidatura de la CUP-PC o d'ICV-EUiA per 'potenciar al màxim una opció d'esquerres a Sant Cugat'.

L'opció d'ICV-EUiA es va descartar als cercles perquè la candidatura ecosocialista ha tingut 'un paper de progressiu aïllament ciutadà que es concreta en una previsible debacle electoral', segons un comunicat dels cercles de Podem. El portaveu del cercle de la Floresta, Dionisio Giménez, explica el decantament final per la coalició de la CUP-PC.

Dionisio Giménez

La CUP i Procés Constituent són dos partits d'esquerres, trencadors i que tenen possibilitats d'èxit electoral.


Els cercles de Podem també demanen la dimissió de Roa perquè 's'ha mostrat aïllat de les bases' i lamenten que el partit no hagi estat capaç de tenir un programa general i sectorial per a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.