El PP proposa la creació d'un Consell de Gent Gran


  • Comparteix:

El PP vol crear un Consell de Gent Gran / Foto: ACN

El PP vol crear un Consell de Gent Gran / Foto: ACN

El PP incorpora al seu programa electoral la proposta de crear un Consell Consultiu de la Gent Gran el proper mandat, que serviria de canal de participació per als majors de 65 anys. Segons la formació, el nou òrgan estaria integrat per persones grans vinculades a tots els sectors i àmbits de la ciutat que podrien aportar solucions i millores per a la ciutat gràcies a 'l'experiència i el coneixement que atorguen els anys'.

L'alcaldable del PP, Jordi Carreras, ha explicat a Cugat.cat que aquesta proposta va en la línia de buscar 'fórmules de participació que siguin el més eficaces possibles per enriquir la vida de la ciutat'.

Jordi Carreras

La proposta està en la línia de buscar fórmules de participació que siguin el més eficaces possibles per enriquir la vida de la ciutat. De la mateixa manera que hi ha consells de barri, de ciutat o d'infants, aquest seria per a la gent gran.


El consell agruparia persones lligades a àmbits diversos, com el comerç, la cultura, l'ensenyament i l'associacionisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.