C's es postula com l'única força per frenar el nacionalisme a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'exdiputat de C's Jordi Cañas considera que la seva formació és l'única que pot plantar cara al nacionalisme i així retornar a la ciutadania les institucions que el sobiranisme ha 'segrestat'. Aquesta ha estat la idea que ha pivotat durant la intervenció de Cañas a l'acte central de campanya del partit a Sant Cugat, en què també ha aplaudit que la Junta Electoral Central hagi ordenat la retirada d'estelades als espais i edificis públics.

L'alcaldable de C's, Aldo Ciprián, ha rebut el suport de l'exparlamentari que va deixar el càrrec en fer-se pública la seva imputació en un presumpte delicte fiscal. El portaveu i secretari de Comunicació de C's, Jordi Cañas, ha assenyalat la seva formació com l'única prou responsable i coherent per parar els peus al nacionalisme que, segons ha afirmat, es dedica a 'segrestar' les institucions per a les seves finalitats polítiques, cosa que ha definit com una 'malaltia moral i ètica'. En aquest sentit, ha posat l'exemple de Sant Cugat com el model de política que C's no vol per a cap ciutat.

Jordi Cañas

L'estelada de la plaça de Lluís Millet és un exemple d'un marcar diferències i marcar ideològicament un ajuntament. És el que no volem per a cap Ajuntament ni a Catalunya ni a Espanya.


L'ordre de retirar l'estelada d'espais públics que ha anunciat la Junta Electoral Central ha ocupat gran part de l'acte. El cap de llista, Aldo Ciprián, ha recordat com la seva formació i Societat Civil Catalana (SCC) han mogut fitxa perquè s'eliminés la presència de símbols independentistes als espais públics.

Per Ciprián, la decisió de la junta és 'simplement' fer efectiu el compliment de la llei.

Aldo Cirprián

La neutralitat de l'espai polític és important. Enetenem que és simplement el compliment de la llei. És un punt que cal respectar en qualsevol votació democràtica.


La formació també s'ha mostrat preparada per assumir responsabilitats de govern davant d'altres formacions que, han afirmat, desconeixen la realitat de l'administració local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.