ICV-EUiA defensa encetar el debat de la remunicipalització del servei de l'aigua


  • Comparteix:

La presentació s'ha fet al Casal de Mira-sol

La presentació s'ha fet al Casal de Mira-sol

ICV-EUiA proposa obrir un debat sobre la remunicipalització del servei d'aigua a Sant Cugat. Els ecosocialistes creuen que això podria comportar una millora i un abaratiment del servei, ara gestionat per Sorea.

La proposta s'ha fet pública en la presentació de les mesures en matèria de medi ambient de la llista que encapçala Roser Casamitjana.

L'integrant de la candidatura ecosocialista Isidre Marías explica que s'ha de proporcionar tota la informació a la ciutadania sobre la remunicipalització i obre la porta a fer una consulta ciutadana.

Isidre Marías

El servei de l'aigua està concessionat fins al 2019. Cal obrir un debat durant el proper mandat per recuperar-lo.


L'acte ha comptat amb la presència de l'exconseller de Medi Ambient Salvador Milà, que ha dit que serveis bàsics com l'aigua no poden estar en mans de privats.

Salvador Milà

Hi ha la batalla per recuperar la titularitat pública d'Aigües Ter-Llobregat. També cal evitar que la distribució local quedi en mans d'Agbar i les seves filials.


Altres propostes d'ICV-EUiA en el capítol de medi ambient són canviar el model d'enjardinament urbà per estalviar aigua, elaborar un Pla Local de l'Energia i millorar la recollida selectiva de la fracció orgànica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.